Exotische specialiteiten

De lekkerste exotische specialiteiten vindt u bij Cuno Moormann & Zn. B.V. Wij zijn het adres op het gebied van wild- en gevogeltespecialiteiten. Ook nieuwsgierig naar wat wij te bieden hebben? Surf naar onze website en ontdek ons uitgebreide aanbod exclusieve vleesproducten.

Met trots presenteren wij u de exclusieve exotische specialiteiten waar Cuno Moormann & Zn. bekend om staat. Overheerlijke struisvogel biefstuk, struisvogel carpaccio, maar ook exotische tournedos behoren tot de mogelijkheden. Wij leveren met recht een compleet assortiment op het gebied van wild & gevogelte. Hierdoor kunnen we beter inspelen op de behoeften van de afnemers en uiteindelijk de consument.

Exotische specialiteiten, van Moormann natuurlijk

De exotische specialiteiten van Cuno Moormann & Zn. bestaan o.a. uit:

Daarnaast leveren wij ook het “exotisch trio” (kangoeroe/springbok/struisvogel). Deze producten zijn geportioneerd op maat. Struisvogel is zowel verkrijgbaar als warm en als koud gerookte specialiteit.

Hak nu de knoop door en haal uw exotische specialiteiten bij Cuno Moormann & Zn. B.V. Bezoek onze website. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van wild en gevogelte? Wij staan altijd voor u klaar. Neem nu contact met ons op.

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto