Gerookte eendenfilet

De gerookte eendenfilet is een van de specialiteiten van Cuno Moormann & Zn. Wij zijn het adres voor al uw wild- en gevogeltespecialiteiten. Sta ook versteld van ons ruime assortiment aan vlees producten. Op onze website vindt u een overzicht van alles wat er bij ons mogelijk is.

Onze speciale gerookte eendenfilet

Gerookte eendenfilet is een ware culinaire lekkernij. Heerlijk met uienconfituur of gesneden in dunne plakjes met sla en dressing. Maar ook zeer geschikt bij salades en fruit. Met eendenfilet kunt u eindeloos combineren. Onze warm gerookte eendenfilet wordt gemaakt van de Franse barbarie-eend. Deze is vol van smaak en heeft een uitstekend vel/vlees verhouding.

Voor een betere snijbaarheid is de gerookte eendenfilet is ook in rollade te verkrijgen. De verfijnde smaak van dit product komt het beste tot zijn recht in een voorgerecht, salade, tapas, amuse of topping. Verder kunt u voor verse tamme eendproducten bij ons terecht. Deze worden vanuit Frankrijk een maal per week vers aangeleverd.

Cuno Moormann & Zn. levert vanzelfsprekend meer dan alleen gerookte eendenfilet. Informeer eens wat wij allemaal voor u betekenen kunnen. Wat dacht u van bijvoorbeeld:

Heeft u nog vragen over gerookte eendenfilet of wilt u meer weten over hoe u deze en andere vleesproducten kunt bestellen? Neem dan nu contact met ons op. U vindt hier het contactformulier.

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto