Gerookte kip filet topseal

Als onder andere groothandel en retailbedrijf is het belangrijk dat uw producten van hoogwaardige kwaliteit zijn en dat uw producten er aantrekkelijk uitzien. Dat kan bij Moormann en Zn. BV. Onze producten, zoals gerookte kip filet, worden topseal verpakt. Dit heeft een mooie uitstraling, maar ook vele andere voordelen. Wilt u weten wat deze verpakkingsvorm aan andere voordelen heeft voor uw bedrijf, neem dan gerust contact op met Moormann of lees verder op onze website.

Bekijk ons assortiment

Gerookte kip filet topseal verpakken

Wanneer u besluit te gaan voor goede gerookte kip filet die topseal verpakt is kan dit vele voordelen hebben voor uw bedrijf. Gerookte kip filet topseal verpakken is beter voor het milieu, omdat bij deze vorm van verpakking minder materiaal gebruikt wordt dan bij andere verpakkingsmethoden. Doordat de verpakking strak om het product zit is ook de uitstraling mooier.

Uw gerookte kip filet topseal verpakken vraagt echter om speciale machines, die vaak niet goedkoop zijn. Daarom kan Moormann en Zn. BV. uw gerookte kip filet topseal verpakt aan u leveren. Zo heeft u een mooi verpakt product, dat goed is voor het milieu, zonder dat u daarvoor grote investeringen hoeft te doen.

Wie zijn wij?

In uw zoektocht naar goede kip filet bent u terecht gekomen op de website van Moormann en Zn. BV. Dit bedrijf is al jaren gespecialiseerd in wild en gevogelte. Na de oprichting in 1959 is de kennis en ervaring van generatie op generatie doorgegeven en zijn de nieuwe generaties innovatief te werk gegaan om de kwaliteit van het product en de productieprocessen nog verder te optimaliseren.

Met ons specialisme in wild en gevogelte kunnen wij u voorzien van de beste kip filet topseal geleverd, maar kunnen wij u ook helpen aan vele andere producten. Staat uw wens niet op onze website, dan kunnen wij vaak alsnog veel voor u betekenen met bestellingen volledig op maat.

Kip filet topseal van Moormann

Wilt u weten wat kip filet topseal geleverd kost bij Moorman en Zn. BV. of wilt u meer weten over onze andere producten of de verschillende mogelijkheden? Dan kunt u natuurlijk contact opnemen met onze medewerkers. De kip filet topseal verpakken kent vele verschillende voordelen, zoals hierboven genoemd, en daarnaast heeft Moormann en Zn. BV., dankzij de grote hoeveelheden die wij produceren, ook de mogelijkheid om dit voor u voor een kleine prijs te realiseren.

Neem contact met ons op

Contact met ons opnemen

Heeft u nog vragen, wilt u meer weten over kip filet topseal verpakken of wilt u een prijsopgave bij ons aanvragen? Neem dan gerust contact op met onze enthousiaste medewerkers die u graag alles vertellen wat u wilt weten over kip filet topseal verpakken of één van onze andere producten en diensten. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 0031-(0)547 272 350. Daarnaast kunt u uw vraag over kip filet topseal verpakken ook mailen naar info@moormann.nl of stellen via het contactformulier op onze website. Wij doen dan ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden, zodat we samen met u kunnen kijken naar de beste producten en diensten die passen bij uw wensen.

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto