Gerookte kipfilet

Voor gerookte kipfilet is Cuno Moormann & Zn. het vertrouwde adres. Wij zijn de expert op dit gebied. Als u een recept voor gerookte kipfilet uitwerkt, dan kunt u bij ons het vlees bestellen. Kwaliteit verzekerd. Wij komen met de beste gerookte kip. Dat kunnen wij natuurlijk makkelijk beweren, maar we worden daarbij bevestigd door de enthousiaste reacties van onze klanten. Ook als u een salade met gerookte kipfilet wilt maken, kunt u het vlees van Cuno Moormann & Zn. goed gebruiken om net dat beetje extra toe te voegen.

Cuno Moormann & Zn. is een bedrijf dat gaat voor absolute perfectie. Alles moet kloppen. Wij staan garant voor topkwaliteit en hanteren daarbij aantrekkelijke prijzen. Cuno Moormann & Zn. is daarnaast een sterk servicegericht bedrijf. Wij gaan voor een tevreden klant. Wij kunnen bogen op een combinatie van kwaliteiten. Met onze vakmensen en gedrevenheid en ons organisatievermogen zorgen we ervoor dat we opdrachten naar volle tevredenheid afronden. Wij zorgen ervoor dat u krijgt wat u voor ogen heeft. Wij produceren en leveren niet alleen gerookte kipfilet, maar ook tal van wildsoorten en carpaccio specialiteiten.

Gerookte kipfilet

Cuno Moormann & Zn. is een allround bedrijf dat zich blijft ontwikkelen. Wij zijn een betrouwbare en gereputeerde naam die tot de top van de branche behoort. Wij staan nooit stil. Cuno Moormann & Zn. is altijd in beweging. Wij gaan voor u aan de slag. Zie hier meer over onze producten:

Wilt u meer weten over onze gerookte kipfilet of wilt u meer informatie over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord. Zij kunnen u alles vertellen over onze producten en werkwijze.

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto