Gerookte vleeswaren

Gerookte vleeswaren zijn gezond en lekker! Zo kunt u gerookte vleeswaren op uw brood doen, gebruiken voor het maken van hapjes of eten als tussendoortje. De kwaliteit en prijs van gerookte vleeswaren variëren echter sterk, daarom is het van groot belang dat u hierin een goede verhouding weet te vinden. Dit kan bij Cuno Moormann en Zn BV, wij staan voor kwalitatief hoogwaardige materialen voor de beste prijs.

Bekijk ons assortiment

Verschillende soorten gerookte vleeswaren

Gerookte vleeswaren kunnen gemaakt zijn van verschillende soorten vlees en de rookwijze is hierbij van groot belang voor de kwaliteit van het product. Natuurlijk kunt u in alle categorieën vlees kopen, van heel goedkoop tot erg duur. Een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit is dan ook van groot belang. Verschillende soorten gerookte vleeswaren hebben ook verschillende prijzen. Bij Cuno Moormann en Zn BV vindt u de beste wild en gevogeltespecialiteiten. U kunt als retail, foodservice, groothandel, horeca, inkoopcombinaties, horeca slagers, cateraars en exportbedrijf de beste gerookte vleeswaren bij ons kopen voor de beste prijs.

Wie zijn wij?

Welkom bij Moormann en Zn BV, bij ons vindt u de lekkerste gerookte vleeswaren. Vooral wanneer het om onze specialisatie van wild- en gevogelte gaat bent u bij ons aan het juiste adres voor uw gerookte vleeswaren. Dankzij ons grote aanbod en onze persoonlijke aanpak kunt u bij Moormann en Zn BV veel van uw wensen in overleg door ons laten uitvoeren. Wij werken met een standaardassortiment, maar ook met de mogelijkheid om voor u een specifieke levering te maken wanneer het gaat om gerookte vleeswaren.

 

Moormann en Zn BV is in 1959 opgericht door de heer Cuno Moormann. Door de lange geschiedenis van dit bedrijf is er veel kennis overgedragen, wanneer het gaat om wild en gevogelte. Al jarenlang zijn recepten, werkwijzen en tips overgedragen van generatie op generatie. Dankzij de nieuwe generatie die het bedrijf nu runt is het bedrijf ook innovatief en gaat het mee met de nieuwe kennis en de eisen die de huidige samenleving (terecht) aan gerookte vleeswaren stelt.

Gerookte vleeswaren aanschaffen bij Moormann

Bij Moormann en Zn BV kunt u de gerookte vleeswaren aanschaffen waar u naar op zoek was. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Gerookte vleeswaren zijn er in vele verschillende soorten en hoeveelheden. Op onze website vindt u verschillende mogelijkheden wanneer het gaat om gerookte vleeswaren van wild of gevogelte. Naast gerookte vleeswaren vindt u bij ons ook onder andere gevormde specialiteiten en nog vele andere producten. Ook vindt u op onze website verschillende foto’s van onze producten, zodat u weet wat u kunt verwachten van ons bedrijf.

Neem contact met ons op

Contact opnemen met Moormann

Wilt u meer weten over onze gerookte vleeswaren of één van onze andere producten? Wilt u meer weten over onze werkwijze of ons bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord wanneer u belt naar 0031-(0)547 272 350 of een e-mail stuurt naar info@moormann.nl. Wij hopen u snel te mogen helpen met de beste gerookte vleeswaren van wild- en gevogelte.

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto