Halal gerookte kipfilet

In steeds meer supermarkten is halal gerookte kipfilet verkrijgbaar. Ook bij ons kunt u halal gerookte kipfilet verkrijgen, natuurlijk zoals u van ons gewend bent van de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wilt u meer weten over wat Moormann en Zn BV. voor u kan betekenen wanneer het gaat om halal gerookte kipfilet? Lees dan verder op onze website of neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsaanvraag of meer informatie over onze werkwijze en producten.

Bekijk ons assortiment

Wat is halal gerookte kipfilet

Halal gerookte kipfilet is kipfilet die op een speciale manier is bereid. Halal gerookte kipfilet wordt voornamelijk gegeten door moslims en de term halal betekent vlees dat goed is voor mens, dier, milieu en maatschappij. Halal gerookte kipfilet moet voldoen aan enkele eisen. Die speciale eisen bestaan voornamelijk uit het eten van reine dieren en de eis dat de wijze van slachting islamitisch moet zijn. Moslims mogen alleen vlees eten dat op deze speciale wijze bereid is en de grootste afzetmarkt van halal gerookte kipfilet vindt u dan ook in deze gemeenschap.

Halal gerookte kipfilet van Moormann en Zn BV.

Bij Moormann en Zn BV. vindt u naast de reguliere vleeswaren en ook speciale halal gerookte kipfilet. Doordat we al jarenlang meedraaien in deze branche en het van groot belang vinden om ons te blijven ontwikkelen, zodat we voldoen aan de wensen van de samenleving, vindt u bij ons vele verschillende producten. Zo vindt u bij ons een assortiment dat gaat van halal gerookte kipfilet tot gerookte hertenham. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een specifieke wens die u niet terug vindt in ons reguliere assortiment? Neem dan gerust contact met ons op, want bij Moormann en Zn BV. kunnen wij ook een oplossing vinden die aansluit bij uw wensen.

Wij zijn wij?

Welkom bij Moormann en Zn BV., de specialist wanneer het gaat om wild en gevogelte. Al sinds 1959 zijn wij actief in deze branche en daarbij hoort tegenwoordig ook de verkoop van halal gerookte kipfilet. De halal gerookte kipfilet en al onze andere producten worden met zorg en passie door ons uitgezocht en veelal verkocht aan groothandelaren, horeca slagers en retailbedrijven. Dankzij onze jarenlange ervaring en het overbrengen van deze kennis van generatie op generatie kunnen wij u voorzien van de beste producten tegen een scherpe prijs, en dat is onze passie! Wilt u weten wat halal gerookte kipfilet bij Moormann en Zn BV. kost, doe dan geheel vrijblijvend een prijsaanvraag zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Wilt u meer weten over de historie van Moormann en Zn BV.? Kijk dan op onze speciale pagina hierover.

Neem contact met ons op

Volledig geïnformeerd beslissen

Wij vinden het van groot belang dat onze klanten een keuze kunnen maken wanneer ze volledig geïnformeerd zijn en het gevoel hebben dat ze alle informatie hebben die ze nodig hebben voor het maken van de beste keuze. Daarom kunt u, wanneer u nog vragen heeft, over onder andere halal gerookte kipfilet, na het lezen van de informatie op onze site of wanneer u nog meer informatie wilt van onze medewerkers over bijvoorbeeld onze werkwijze, altijd contact opnemen met onze medewerkers. Wij zijn bereikbaar via 0031-(0)547 272 350, info@moormann.nl of het contactformulier op onze website.

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto