Hert Nieuw Zeeland

Diverse soorten wild zijn verkrijgbaar op verschillende plekken in de wereld. Doordat in sommige land de regels anders zijn of de dieren andere leefomstandigheden hebben, verschilt de kwaliteit en de prijs tussen deze landen sterk. Moormann en Zn BV. koopt voor u het beste wild in van de beste locaties. Zo krijgt u een scherpe prijs voor de beste kwaliteit vlees. Zo halen wij bijvoorbeeld hert uit Nieuw Zeeland en ree uit Polen. Bij Moormann en Zn BV. kijken we graag naar de beste opties voor onze klanten.

Bekijk ons assortiment

Waarom een hert uit Nieuw Zeeland?

Wij kopen veel hert uit Nieuw Zeeland. Hier is de kwaliteit zo hoog mogelijk in combinatie met een scherpe prijs. Doordat we grote hoeveelheden in kunnen kopen tegen een goede prijs, kunnen wij hert uit Nieuw Zeeland ook voor onze klanten betaalbaar maken. Bij het inkopen van wild kijken wij naar de kwaliteit van het product, de vervoersmogelijkheden en de kwaliteit hiervan en de mogelijkheid tot opslag. Dit alles wordt tot in de details geregeld door Moormann en Zn BV. waardoor u hert uit Nieuw Zeeland of ander wild uit andere delen van de wereld in kunt kopen voor uw bedrijf. Is hert uit Nieuw Zeeland toch niet het product waar u naar op zoek bent? Ook dan kunnen wij u helpen met het beste wild en gevogelte. Kijk voor meer informatie bij onze andere producten of neem contact op met onze medewerkers.

Wat doen wij?

In uw zoektocht naar goed wild tegen een betaalbare prijs bent u bij Moormann en Zn BV. uitgekomen. Sinds 1959 zijn wij de specialist in wild en gevogelte. Dankzij onze jarenlange ervaring die van generatie op generatie is doorgegeven en onze wens om altijd vooruitstrevend te zijn en mee te gaan met nieuwe trends en mogelijkheden bent u bij ons voor al uw wild en gevogelte aan het juiste adres. Daarbij hoort natuurlijk trading, oftewel het halen van goede kwaliteit wild uit het buitenland, zoals hert uit Nieuw Zeeland.

De prijs van hert uit Nieuw Zeeland

Dankzij de hoge kwaliteit en de lage prijs kunnen wij hert uit Nieuw Zeeland voor u goed inkopen. Ieder land heeft eigen regels wat betreft de slacht en de kwaliteit waaraan de producten moeten voldoen. Natuurlijk laten wij ook ons eigen onderzoek hierop los, zodat onze producten altijd voldoen aan onze eigen standaard. Dankzij de hoge kwaliteit en de mogelijkheid om grote hoeveelheden in te kopen is voor hert Nieuw Zeeland een perfecte locatie. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden wanneer het gaat om hert uit Nieuw Zeeland en de mogelijkheid om op maat gemaakte bestellingen bij ons te plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op en doe een vrijblijvende prijsaanvraag.

Neem contact met ons op

Meer weten?

Wilt u meer weten over hert uit Nieuw Zeeland of de werkwijze van Moormann en Zn BV.? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0031-(0)547 272 350 of wanneer u een e-mail stuurt naar info@moormann.nl. Daarnaast kunt u ons ook bereiken via het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag met alle informatie die u nodig heeft om uw beslissing voor hert uit Nieuw Zeeland volledig geïnformeerd te kunnen maken.

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto