Hert specialiteiten

Als het gaat om hert specialiteiten zijn wij het adres voor u. Al jaren lang leveren wij alles op het gebied van wild- en gevogeltespecialiteiten. Ontdek ons unieke assortiment. Bezoek onze website en bekijk wat Cuno Moormann & Zn. B.V. u te bieden heeft.

Hert specialiteiten, altijd populair

Onze hert specialiteiten, dat is echt Europees vers wild uit de natuur. Het Europese hert voldoet aan die kwalificatie. Het hert wordt vers in delen gevliesd zodat onze klanten er makkelijk mee kunnen werken en deze prachtig op kleur blijft, nauwelijks vochtverlies heeft en zich geweldig courant laat portioneren tot een mooi onderscheidend product.

Naast hele gevliesde herten bouten, bovenbillen en geportioneerde herten biefstukken levert Cuno Moormann & Zn. ook de volgende hert specialiteiten:

Ook zo enthousiast geworden na het bekijken van onze website? Bij Cuno Moormann & Zn. kunt u ervan op aan dat u waar krijgt voor uw geld als het om hert specialiteiten gaat. Bezoek onze website of vraag om een monster. Heeft u nog vragen of een verzoek, neem dan nu contact met ons op. Wacht niet langer en ga naar het contactformulier op onze website.

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto