Vacatures

Cuno Moormann & Zn BV is dé producent op het gebied van wild- en gevogelte specialiteiten. Met onze professionele medewerkers, een eigen rokerij en een kwaliteitsafdeling hebben we op het gebied van wild, gevogelte en exotische specialiteiten het beste in huis! Wij staan voor kwaliteit en vooruitgang. Hiervoor hebben wij uiteraard ook een gepassioneerd team nodig. Kom jij ons versterken? 

Wanneer je interesse hebt in een van de onderstaande vacatures kun je dit laten weten door een CV en motivatie brief te richten aan Nathalie Jol via Nathalie@moormann.nl

Heb je vragen? Je kunt telefonisch contact opnemen via 06-24770827.

 

Vacature: Medewerker pekelafdeling (M/V)

Wat houdt de functie in?

Je bestuurt het productieproces op de pekelafdeling.

Op dagelijkse basis ben je verantwoordelijk voor het realiseren van het productieplan waarbij je de kwaliteit te allen tijde borgt. Je zorgt voor een efficiënte inzet van grondstoffen, machines en materialen. In de praktijk betekend dit dat je verantwoordelijk bent voor het op de juiste manier pekelen van diverse vleessoorten, Pekels worden zelfstandig afgewogen en het vlees wordt hierna machinaal gepekeld. Bij de genoemde werkzaamheden komt ook het beladen van rookkarren met gepekeld vlees.

Dit houdt in dat je:

Wat is jouw achtergrond?

 

 

Vacature: Productiemedewerker (m/v)

Wat houdt de functie in?

Op dit moment hebben wij meerdere arbeidsplaatsen waarvoor wij (fulltime) medewerkers zoeken. De aard van de werkzaamheden verschillen per arbeidsplaats. Kom je net van school en wil je graag door ons opgeleid worden dan behoort dat tot de mogelijkheden. Indien je al ervaring hebt en graag door wil groeien naar een leidinggevende functie dan nodigen wij ook jou uit om te solliciteren.

Wat is jouw achtergrond?