Vacatures

Cuno Moormann & Zn BV is dé producent op het gebied van wild- en gevogelte specialiteiten. Met onze professionele medewerkers, een eigen rokerij en een kwaliteitsafdeling hebben we op het gebied van wild, gevogelte en exotische specialiteiten het beste in huis! Wij staan voor kwaliteit en vooruitgang. Hiervoor hebben wij uiteraard ook een gepassioneerd team nodig. Kom jij ons versterken? 

Wanneer je interesse hebt in een van de onderstaande vacatures kun je dit laten weten door een CV en motivatie brief te richten aan Nathalie Jol via Nathalie@moormann.nl

Heb je vragen? Je kunt telefonisch contact opnemen via 06-24770827.

 

Vacature: Medewerker expeditie (M/V)

In verband met uitbereiding van ons team zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Het betreft een fulltime functie.

Wat houdt de functie in?

Als medewerker expeditie ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen, het controleren van geleverde producten aan de hand van de vracht bon, het inboeken van ontvangen goederen en ze op de juiste manier op voorraad zetten. Je zet de goederen op de juiste plaats weg en zorgt voor het etiketteren.

En verder..

Op de expeditie print je pakbonnen, verzamel je goederen volgens instructie, maak je verkoopbestellingen verzend gereed, plan je de bezorgroute en regel je extern transport. Help je mee de voorraad bij te houden en waar nodig bijvullen, het wegbrengen/ophalen van goederen en ben je verantwoordelijk voor een nette en schone werkplaats. Je werkt in drie verschoven diensten (om de 4 weken), 1 week van 6.00 tot 15.00 uur, 2 weken van 7.30 tot 16.30 uur en 1 week van 10.00 tot 19.00 uur en dan ben je op vrijdag vrij.

Functie eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen is een logistieke opleiding een pré, heb je een paar jaar relevante werkervaring en ben je bekend met het werken met een ERP-systeem. Daarnaast is het van belang dat je snel kan schakelen in je werkzaamheden en zorgvuldig werkt.

Wat is jouw achtergrond?


Aanbod

Vanwege de gestage groei van ons bedrijf kunnen wij bij goed functioneren een dienstverband voor onbepaalde tijd bieden bij deze functie! 

     

Vacature: Junior medewerker expeditie(M/V)

In verband met uitbereiding van ons team zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd met mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Wie zijn wij?

Cuno Moormann & Zn BV is dé producent op het gebied van wild- en gevogelte specialiteiten. Met onze professionele medewerkers, een eigen rokerij en een kwaliteitsafdeling hebben we op het gebied van wild, gevogelte en exotische specialiteiten het beste in huis! Wij staan voor kwaliteit en vooruitgang., h

Wat houdt de functie in?

Als medewerker expeditie voorzie je producten van etiketstickers. Dit betreft een redelijk geautomatiseerd proces. Voorts help je met werkzaamheden in de koelcellen.

Wat is jouw achtergrond?

   

Vacature: Productiemedewerker (m/v)

Wat houdt de functie in?

Op dit moment hebben wij meerdere arbeidsplaatsen waarvoor wij (fulltime) medewerkers zoeken. De aard van de werkzaamheden verschillen per arbeidsplaats. Kom je net van school en wil je graag door ons opgeleid worden dan behoort dat tot de mogelijkheden. Indien je al ervaring hebt en graag door wil groeien naar een leidinggevende functie dan nodigen wij ook jou uit om te solliciteren.

Wat is jouw achtergrond?