Wild carpaccio

Proef de unieke smaak van onze wild carpaccio. Bezoek nu onze overzichtelijke website en bekijk op uw gemak wat Cuno Moormann & Zn. B.V. allemaal voor u betekenen kan op het gebied van wild- en gevogeltespecialiteiten. U bent van harte welkom.

Op zoek naar een lekker stukje vlees maar u bent er nog niet helemaal uit? Wat dacht u van een onovertroffen stukje wild carpaccio. Om bijvoorbeeld carpaccio met truffelsaus van te maken. Of wat dacht u van wildcarpaccio met parmezaan salade. Klinkt dat niet goed?

De wild carpaccio van Moormann

Voor een wild carpaccio ga je naar Cuno Moormann & Zn. Wij hebben diverse standaard maatvoeringen voor carpaccio’s maar maatvoeringen en verpakkingen naar wens zijn ook mogelijk. Onze carpacciospecialiteiten zijn:

Cuno Moormann & Zn is het adres voor een uitmuntende wild carpaccio. Heeft u een vraag of verzoek waarop het antwoord niet op onze website staat? Of wilt u misschien een monster bestellen? Laat het ons weten; Moormann helpt u graag verder. Wij staan altijd voor u klaar. Vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto