Wild Polen

Als leverancier van vers wild zijn wij bij Moormann en Zn. BV. continu op zoek naar de beste producten. Daarom halen wij het beste wild uit Polen en vele andere landen, zodat u de beste producten hier in Nederland kunt kopen. Ook voor trading bent u dan ook bij Moormann en Zn. BV. aan het juiste adres. Wilt u meer weten over ons wild uit Polen of onze werkwijze en mogelijkheden? Lees dan verder op de website of neem contact op met één van onze medewerkers die u hier graag meer over vertellen.

Bekijk ons assortiment

De historie van Moormann en Zn. BV.

Moormann en Zn. BV. is al sinds 1959 een gespecialiseerd bedrijf in wild en gevogelte, gevestigd in Goor. Naast dat verschillende kennis en ervaring van generatie op generatie wordt overgedragen, voegt iedere generatie ook nieuwe, innovatieve aspecten aan ons productieproces en onze producten toe. Zodoende hebben wij sinds 2012 een nieuw modern expeditie pand en kunnen wij grote partijen wild inkopen uit het buitenland die vaak kwalitatief beter en scherper geprijsd zijn dan onze Nederlandse producten. Zo halen we bijvoorbeeld wild uit Polen, Frankrijk en de USA. Al onze producten en meer informatie over trading vindt u op onze website.

Wild uit Polen

Wild uit Polen kent vele voordelen. De ree die daarvandaan gehaald kan worden is veel scherper geprijsd dan Ree uit Nederland, terwijl de kwaliteit absoluut niet onder doet. Daarnaast kunnen we wild uit Polen in grote partijen inkopen, waardoor we deze voor lagere bedragen kunnen verkopen. Zo is voor goed wild Polen een perfecte handelspartner. Door onze zorgvuldige inkoop zijn wij een betrouwbare partner, waar zowel de verkopers in het buitenland als de afnemers in Nederland graag zaken mee doen.

 

Wilt u wild uit Polen of één van onze andere producten inkopen? Dan kunt u voor een vrijblijvende offerte op maat contact opnemen met ons verkoopteam. Zo komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan.

Specifieke wensen voor wild uit Polen

Wilt u graag wild uit Polen opkopen, maar heeft u specifieke wensen of eisen bij het product? Neem dan gerust contact met ons op. Dankzij ons brede netwerk in Polen en andere landen kunnen wij veel van uw wensen realiseren. Ons team kijkt graag naar oplossingen en gaat uitdagingen nooit uit de weg. Goed wild uit Polen kan dus in allerlei soorten en hoeveelheden geleverd worden door Moormann en Zn. BV.. Kwaliteit en een correcte werkwijze bij de aanschaf, het vervoer en de opslag staan bij ons daarbij op nummer één!

Neem contact met ons op

Contact opnemen met ons bedrijf

Wilt u uw wensen wat betreft wild uit Polen doorspreken met één van onze medewerkers of wilt u een prijsaanvraag doen? Dat kan door contact op te nemen met Moormann en Zn. BV.. Wij vertellen u graag meer over ons en onze werkwijze wanneer u belt naar 0547-272350 of een e-mail stuurt naar info@moormann.nl. Daarnaast kunt u uw vraag over wild uit polen of onze andere producten stellen op het contactformulier op onze website. Wij doen dan ons uiterste best om u zo snel mogelijk van antwoord te voorzien, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten en volledig geïnformeerd uw keuzes kunt maken.

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto