Wild specialiteiten

Zijn wild specialiteiten duur? Dat valt reuze mee! Laat u ook verrassen door het uitgebreide aanbod wild en gevogelte specialiteiten en kom naar Cuno Moormann & Zn. B.V. Wij zijn het adres voor al uw exclusieve vlees producten. Op onze website stellen we graag ons assortiment aan u voor.

De wild specialiteiten van Cuno Moormann & Zn

Onze wild specialiteiten zijn onder te verdelen in twee soorten. De wild specialiteiten als bijvoorbeeld ree, hert, wildzwijn en roodpoot patrijs. En daarnaast de exotische specialiteiten als bijvoorbeeld bizon, blesbok, springbok en krokodil. Klik hier voor een overzicht van ons assortiment aan wildspecialiteiten.

Natuurlijk biedt Cuno Moormann & Zn. B.V. meer dan alleen wild specialiteiten. Dankzij de groei die wij de afgelopen 50 jaar gerealiseerd hebben, konden wij ook ons aanbod aan wild en gevogelte flink uit breiden. Wat dacht u van bijvoorbeeld onze:

Wacht niet langer en informeer naar onze verrassende prijzen als het om wild specialiteiten gaat. Mocht u toch nog vragen of een verzoek hebben, neem dan nu contact met ons op. Bezoek meteen onze website en ga naar het contactformulier. Wij zullen uw vraag graag beantwoorden en staan altijd voor u klaar.

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto